Evo gdje danas možete dobiti 20% popusta na gotovo sve parfeme

Foto: sephora.fr/fabuspot.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IMAMO odlične vijesti za sve ljubitelje parfema! Danas je savršena prilika za uštedu jer trgovina Fabuspot nudi 20% popusta na sve parfeme u svojoj ponudi od 50 ml. Ova ponuda vrijedi samo danas i isključuje već snižene proizvode te proizvode brenda Jo Malone London. 

Malo smo istražili njihov asortiman i pronašli smo neke od najboljih opcija za ljubitelje različitih mirisnih nota, bez obzira jeste li više skloni voćnim, svježim ili pikantnim mirisima.

Ženski mirisi

YSL Libre L'Absolu Platine, 50 ml, snižena cijena je 124 eura

YSL Libre L'Absolu Platine je luksuzni parfem koji dolazi iz kuće Yves Saint Laurent. Predstavljen je kao intenzivnija verzija originalnog YSL Libre parfema. Ovaj miris kombinira cvjetne, drvenaste i orijentalne note kako bi stvorio sofisticiranu i elegantnu aromu.

Glavne note u ovom parfemu uključuju lavandu, neroli, jasmin, vaniliju i labdanum. Lavanda donosi svježinu i muževnost, dok cvjetne note dodaju ženstvenost i eleganciju. Vanilija pruža toplinu i slatkoću, dok drvenaste note doprinose dubini i senzualnosti mirisa.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau De Parfum, 50 ml, snižena cijena je 104.80 eura

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau De Parfum je cvjetni parfem koji predstavlja svježu i ženstvenu interpretaciju klasične Gucci Flora linije. Ovaj miris je inspiriran magnolijom, prepoznatljivim cvijetom koji simbolizira ljepotu, nježnost i eleganciju.

Glavne note ovog parfema uključuju svježi i citrusni bergamot kao gornju notu, osvježavajući jasmin i magnoliju kao srednje note te sandalovinu i pačuli kao bazu mirisa. 

Prada Paradoxe, 50 ml, cijena je 100 eura

Prada Paradoxe, novi parfem koji je predstavljen 2022. godine, nudi cvjetni miris namijenjen ženama.Ovaj parfem počinje notama kruške i bergamota, dok srce otkriva bogatstvo cvjetnih nota, uključujući cvijet naranče, esencije nerolija i arapski jasmin. Na kraju, bazne note od vanilije, ambera i bijelog mošusa pružaju dubinu i toplinu.


Muški mirisi

RABANNE One Million, 50 ml, snižena cijena je 58.40 eura

Paco Rabanne One Million je popularan muški parfem koji je lansiran 2008. godine. Ovaj parfem je postao ikona među muškim mirisima zbog svoje privlačne kombinacije svježih, začinskih i drvenastih nota.

Glavne note One Milliona uključuju svježu mješavinu mente i mandarine kao gornje note, začinske note cimeta i ružičastog papra kao srednje note te bogate drvenaste note, kao što su pačuli i koža, kao bazu mirisa.

HUGO BOSS Bottled Parfum, 50 ml, snižena cijena je 77.60 eura

Glavne note ovog mirisa uključuju voćne note jabuke i šljive, začinske note cimeta te drvenaste note sandalovine i cedra. Ove note zajedno stvaraju kompleksan i elegantan miris koji se ističe svojom toplinom, dubinom i muževnošću.

Tom Ford Black Orchid, 50 ml, snižena cijena je 146.40 eura

Tom Ford Black Orchid je luksuzni uniseks parfem koji je lansiran 2006. godine. Ovaj parfem je poznat po svojoj senzualnosti, bogatstvu i intrigantnosti mirisnih nota.

Glavne note uključuju crnu orhideju, začinske note, voćne akorde, jasmin, gardeniju, ylang-ylang, tamjan, pačuli i sandalovinu. Ove note zajedno stvaraju kompleksnu i tajanstvenu aromu koja ističe eleganciju i senzualnost.

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više