Evo kako ćete lako složiti plastične poklopce

Foto: Shutterstock/nan.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI aspekti održavanja kuće čine se toliko nerješivima da smo ih već prihvatili kao nešto normalno. Uključuje to organiziranje poklopaca koji dolaze s plastičnim posudama za hranu. Mnogi se muče s njihovim organiziranjem. Stvaraju nered, stalno ispadaju i lako se gube.

Držač za pisma i za poklopce

No, Shifrah Combiths s The Kitchn pronašla je odlično rješenje. Kako spremnike za hranu drži u gornjem ormaru, ispadanja i klizanja istih bila su česta. Stoga je odlučila prenamijeniti držač za pisma. U pitanju je jeftin, a lako dostupan proizvod koji je objesila na stražnju stranu ormarića i riješila problem nereda s poklopcima.

Zgodno je što držači za pisma dolaze u brojnim varijantama, različitih boja i materijala, stoga ćete lako pronaći onaj koji se uklapa u vašu kuhinju. Veće, više poklopce pohranjujete prema stražnjem dijelu, a manje poklopce sprijeda kako biste lako vidjeli što se gdje nalazi.

Držač za pisma, Narodne novine, 17.12 eura
Drveni držač za pisma, Amazon, 12.46 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.