Uvijek čuvajte račun za skupe proizvode. Evo zašto

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA putovanja izazivaju nervozu, a jedan od razloga je zabrinutost za to što se događa s našim koferima kad ih predamo u ruke osoblju zračne luke. Hoće li sretno stići na destinaciju i u kakvom stanju? Jednoj se tiktokerici dogodilo da je skupocjeni kofer u njezine ruke vraćen potrgan.

Kofer joj je vraćen bez kotačića

Tiktokerica Zee Dee objavila je video u kojem se požalila na činjenicu da je potrošila 11.000 dolara na luksuzni kofer marke Goyard. Naime, kad je pokupila svoj kofer u zračnoj luci, primijetila je da mu nedostaje jedan kotačić.

@goldieelocc Ive never even seen this happen to the cheapest of luggages 😨😨😨 #goyardluggage #TSA #luggagemalfunction #fypシ #foryou ♬ Oh No - Kreepa

"Kad god kupujem kofer, sačuvam račun jer osoblje baca naše stvari bez pardona", "11k za kofer i ne letiš privatno", "Goyard ih besplatno popravlja", "Bila sam kod postolara danas, imao je Goyard na popravku, kaže da su smeće", "Zašto bi im dala kofer od 11.000?", "Nema svrhe toliko trošiti, koferi se lome", neki su od komentara na njezinu objavu.

Uvijek sačuvajte račun

Goyard je francuski luksuzni brend osnovan još 1792., a poznat je po kvalitetnim kožnim proizvodima, uključujući torbe i putne kofere. Brend nudi garanciju za svoje proizvode te je popravak pod garancijom besplatan.

Brend na svojim službenim stranicama ističe i upute vezane uz održavanje kofera kod kuće i na putovanjima. Između ostalog, savjetuju korištenje posebne najlonske navlake kako bi torba bila adekvatno zaštićena od udaraca i oštećenja pri rukovanju.

U svakom slučaju, ako kupujete luksuzne proizvode, uvijek sačuvajte račun jer on često dolazi s garancijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.