Ferrero ima nove Kinder Duo kekse prelivene mliječnom i bijelom čokoladom

Foto: kinder.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi ljubitelji slatkog i čokolade imaju svog favorita među Kinder proizvodima. Upravo njih mogla bi razveseliti vijest da se Ferrero Kinder Duo keksi mogu naručiti i kod nas. 

Nakon što su prošli testiranje na tržištu u Luksemburgu, a kasnije u Francuskoj, Kinder Duo keksi napokon stižu i u druge europske države. Trenutno se mogu naći na policama dućana u Italiji, Austriji i Njemačkoj, a nadamo se da uskoro stižu i na hrvatsko tržište. 

Idealni za dijeljenje s obitelji i prijateljima

Kinder Duo keksi su kombinacija čokolade od punomasnog mlijeka i bijele čokolade s ukusnim biskvitom. Kinder Duo upakiran je u praktičnu ambalažu i idealan za dijeljenje s obitelji, prijateljima ili kolegama na poslu.

Cijena pakiranja od 12 keksa prelivena čokoladom u Njemačkoj se kreće od 3.99 € (30 kn) do 4.49 € (33.83 kn), ovisno o trgovini. Predstoji vidjeti koja će cijena biti na hrvatskom tržištu. Ako, pak, ne možete čekati da stignu, razveselit će vas da se mogu naručiti putem njemačkog Amazona. No cijena im je tu 4.65 € (35 kn) plus poštarina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.