Galaxy Z Fold6 bit će najtanji Samsungov sklopivi uređaj?

Ilustracija: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA se uspoređuju Samsungovi preklopni telefoni s onima kineske konkurencije, ispadaju deblji, a to, izgleda, nije poželjna karakteristika ako se pita korisnike. Primjera radi, Honor Magic V2 je "debeo" 10.1 mm kada je zatvoren, dok je Galaxy Z Fold5 13.4 mm.

Međutim, čini se da je Samsung konačno odlučio promijeniti priču. Kako piše GSMArena, prema novim glasinama, nadolazeći Galaxy Z Fold6 bit će Samsungov najtanji sklopivi uređaj ikada. Očekuje se da će imati točno 11 mm kada je zatvoren, što u segmentu sklopivih uređaja nije rekordno, ali je definitivno daleko bolje nego prije.

Predstavljanje uređaja očekuje se krajem srpnja

Imajte na umu da gornja slika s X-a ne prikazuje stvarni Fold6, to je samo vizualizacija dobivena smanjenjem telefona Fold5 na 11 mm. Valja napomenuti da je ovo trenutno samo nepotvrđena glasina, pa je treba uzeti s rezervom. 

Očekuje se da će Galaxy Z Fold6 biti predstavljen krajem srpnja zajedno s Galaxy Z Flipom6 i Galaxy Ringom, koji je predstavljen u siječnju, kad i Galaxy S24.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.