Boss predstavio novu kampanju s Gisele Bündchen i Davidom Beckhamom u glavnim ulogama

Foto: hugoboss.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOSS je predstavio novu kampanju za jesen/zimu 2024., a pod sloganom BeYourOwnBoss okupili su brojne svjetske zvijezde. Cilj kampanje je redefinirati što znači biti vlastiti šef, prikazujući ikone u snažnim pozicijama i ističući ključne komade iz nove kolekcije.

Kolekcija je već dostupna

Zvijezde kampanje su supermodeli Gisele Bündchen i Naomi Campbell koje su prikazane na pozicijama moći, a uz njih se pojavljuju bivši nogometaš David Beckham, nigerijski kantautor Burna Boy, južnokorejski glumac Lee Jong-suk i talijanski tenisač Matteom Berrettini.

Kampanjom se želi pozvati ljude da pronađu vlastiti glas te razviju samopouzdanje i odlučnost. BeYourOwnBoss kampanja poznata je po udobnim, profinjenim komadima neutralnih boja među kojima svatko može naći ono što će mu pomoći kako bi uistinu bio svoj šef. Kolekcija je već dostupna i možete je pogledati ovdje, a mi smo izdvojili najupečatljivije komade.

Kaput, cijena je 2.150 eura
Vunena haljina, cijena je 630 eura
Košulja, cijena je 265 eura
Sako, cijena je 735 eura
Prugaste hlače, cijena je 265 eura
Košulja, cijena je 215 eura
Sat, cijena je 265 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.