Gisele Bündchen i na odmoru isijava energiju bogate mame

Foto: Instagram/mango.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GISELE Bündchen poznata je ikona stila, a jedna je od slavnih mama koje su pokazale kako izgleda energija bogate mame. Odgovor je to na tihi luksuz koji uz klasične, suzdržane elemente uključuje jedan glasni dodatak, a to je najčešće velika, luksuzna torba, ali bez logotipa. Da je isto moguće postići na plaži, Gisele je nedavno dokazala odmarajući se u brazilskom nacionalnom parku Lençois Maranhensesu.

>> Energija bogate mame novi je odgovor na tihi luksuz. Evo kako ga slavne osobe nose

Iskopirajte njezin stil

Prije nekoliko dana Gisele je podijelila niz fotografija sa svojeg odmora, a na prvoj slici nosi jednostavan crni kupaći kostim dok leži na dini. Njezin klasični jednodijelni kupaći kostim imao je četvrtasti izrez, tanke naramenice i visoko rezane strane. Drugi kupaći kostim koji je odabrala za odmor također je bio jednostavan. U pitanju je bikini boje hrđe. Jednostavno i šik.

Pokazala je i druge slike sa svojeg odmora na kojima se primarno fokusirala na pejzaž koji je pratitelje ostavio bez daha: "Nikad nisam vidjela ovako nešto. Prekrasno", "Raj na zemlji", "Gdje u Brazilu je ovo?"

Čak i ako ne odmarate u Brazilu, dio luksuza koji je Gisele pokazala možete rekreirati kupaćim kostimima, stoga smo pronašli slične onima koje je nosila.

Crni teksturirani kupaći kostim, Mango, cijena na sniženju je 39.99 eura
WE Fashion kupaći kostim, Zalando, cijena je 49.99 eura
Bruno Banani kupaći kostim, Zalando, cijena je od 49.77 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.