Giselle Bündchen ne odvaja se od ove torbe

Foto: Profimedia/naghedinyc.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATO je da Gisele Bündchen voli praktične torbe, a od jedne se u posljednje vrijeme ne odvaja. Riječ je o velikoj, prostranoj tote torbi brenda Naghedi, a model koji toliko voli je St. Barths srednje veličine. Viđena je kako je nosi više puta, najčešće u šetnji gradom.

Pronašli smo povoljniju varijantu

Pletene torbe velik su hit ove godine, a čini se da će biti trend i u hladnijim mjesecima. Osim Bündchen, ovu torbu vole i druge poznate osobe, uključujući glumicu Jennifer Lawrence, koja je više puta viđena kako nosi veći model.

Naghedi St. Barths torba je od neoprena i ručno je pletena. Svestrana je, prikladna za svakodnevne situacije, plažu ili putovanja, a dostupna je u više boja, od neutralnih kao što je bež do vedrih poput narančaste.

St. Barths Medium torba, Naghedi, cijena je 263.95 eura

Pronašli smo i povoljniju varijantu ove torbe. Queenoris 1135 torbu možete kupiti na Amazonu, a uz nju dobivate i torbicu za kozmetiku. Dostupna je u šest boja i veličine je 34.3x15.7x29 cm. Zatvara se na magnet.

Queenoris 1135 torba, Amazon, cijena je 104.58 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.