Gledate li Bridgerton? Ova kolekcija šminke je za vas

Foto: kikocosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SERIJA Bridgerton osvaja srca gledatelja već tri sezone. Četvrta sezona se snima, a čekanje novih epizoda možda će vam olakšati brojne suradnje koje serija ima s različitim brendovima. Među njima je i Kiko Milano, koji je lansirao Bridgerton kolekciju dekorativne kozmetike.

Savršena šminka za bal

Kolekcija uključuje proizvode za lice, oči i usne. Dominiraju klasične nijanse s baršunastim i svjetlucavim završetcima za modernu, a istovremeno bajkovitu šminku koja bi se savršeno uklopila u svaku dvoranu za bal. Pakiranja proizvoda su nježnih boja s motivima leptira, cvijeća i zlatnih detalja koji podsjećaju na neko drugo mjesto i vrijeme.

Proizvodi za oči prvo su što nam je privuklo pozornost, a u ponudi su palete sjenila, tekuća sjenila za oči i svjetlucavi tuš za oči. Paleta sjenila dostupna je u tri različite kombinacije boja, tekuće sjenilo u tri boje, a tuš u jednoj.

Paleta sjenila, cijena je 25.99 eura
Tekuće sjenilo za oči, cijena je 18.99 eura
Tuš za oči, cijena je 16.99 eura

Od proizvoda za usne u ponudi su svjetlucavi balzam u boji, sjajila za usne sa šljokicama i klasični kremasti ruževi koje ćete pronaći u neutralnim, ali i dramatičnim nijansama poput crvene i bobičastih boja.

Svjetlucavi balzam za usne, cijena je 19.99 eura
Sjajilo za usne, cijena je 21.99 eura
Ruž za usne, cijena je 23.99 eura

U kolekciju je uključena i paleta za lice koja sadrži highlighter i rumenilo, a dolazi u dvije kombinacije boja. 

Duo paleta za lice, cijena je 27.99 eura
  

Više o kolekciji doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.