Google testira novu mogućnost za korisnike iPhonea

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO mnogi Google Search Labs primarno povezuju s generativnom umjetnom inteligencijom, Google ga koristi i za testiranje drugih značajki. Najnovija među njima je Auto Dark Mode na iPhoneu. Ono što bi ova značajka trebala postići je da korisnici iPhonea koji imaju uključen tamni način rada zadrže tamni način rada bez obzira na web stranicu koju posjete.

Mogućnost zasad dostupna samo za iPhone

Google aplikacija na iPhoneu je u osnovi preglednik s vlastitim sustavom kartica. Nakon što korisnik uključi ovu eksperimentalnu mogućnost, Auto Dark Mode će biti omogućen za sve primjenjive web stranice u skladu sa zadanim postavkama. Mogućnost uvijek možete isključiti koristeći ikonicu u obliku sunca s desne strane adresne trake.

No, Google upozorava kako kvaliteta konverzije u tamni način rada može varirati od stranice do stranice. Iz tvrtke napominju i kako se nova značajka neće primjenjivati na web stranice koje već imaju tamnu temu.

Auto Dark Mode je trenutno dostupan samo u Google aplikaciji za iOS. Još uvijek nije dostupan na Androidu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.