Google upravo otkrio najveće trendove mode, ljepote i uređenja doma za proljeće

Foto: bonami.hr/kavehome.com/cultbeauty.com/feelunique.com/nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNA tražilica Google upravo je otkrila najveće trendove uređenja doma, mode i ljepote za proljeće 2024. Proljetni vodič pruža uvid u neke od najpopularnijih pretraga u gorespomenutim kategorijama koje bilježe porast uoči proljeća. Google je također angažirao pomoć zvijezda poput Marthe Stewart, Monet McMichael, PJ Tuckera i Jenne Lyons, koje su preporučile neke od svojih omiljenih proizvoda.

Što se tiče šminke, čini se da će ovog proljeća naglasak biti na sjajnom tenu i punim usnama. Moda obuhvaća sve, od osnovnih komada garderobe do modernih interpretacija, a tu je i popularno slojevito odijevanje. U kategoriji doma, vrlo su popularni stolići za kavu i njihovo stiliziranje, ali i zanimljive stolice i naslonjači. 

Trendovi za uređenje doma

Prema Googleu, ljudi su najviše pretraživali naslonjače i stolice, dok su stolići za kavu bili vrsta stola s najviše pretraga u razdoblju od listopada 2023. do siječnja 2024. u SAD-u. Google preporučuje osvježenje doma upravo s tim komadima ovoga proljeća.

Tamno sivi stolić za kavu Furnhouse, bonami, 299 eura
Stolica, Kave Home, 275 eura

Trendovi u ljepoti 

Veliki interes izazvao je tekući puder marke Laura Mercier, čije su pretrage porasle za 550% od listopada 2023. do siječnja 2024. Pretrage za Tarte Maracuja Juicy Lip Plump utrostručene su. Google kaže da ćemo te proizvode viđati posvuda ove godine.

Laura Mercier Real Flawless Foundation, 45.20 eura
Tarte Maracuja Juicy Lip Plump, Feelunique, od 22.80 eura

Trendovi u modi

Nike je bio najpretraživaniji brend tenisica u gore spomenutom razdoblju u SAD-u, a ravne cipele u stilu Mary Jane bile su najpretraživaniji stil. Pretpostavlja se da će se ti komadi viđati na ulicama ovoga proljeća.

Nike Air Force 1 '07, 119.99 eura

Pročitajte više