G-Shock lansirao poseban model povodom 40. godišnjice

Foto: casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

G-SHOCK nastavlja slaviti svoju 40. obljetnicu i to posebnim izdanjima satovima, tako je do sada izbacio nekoliko satova poput ograničenog izdanja inspiriranog samurajskim oklopom, prozirne satove i žuto izdanje Frogman sata, a sada je predstavio novo. Novootkriveni MT-G Special: City Illumination MTGB2000YR1A je sat nadahnut urbanom živošću gradskih noćnih pejzaža. 

Kućište sata ima višeslojni karbonski okvir formiran od raznobojnih listova karbonskih i staklenih vlakana. Ona se posebno ističu kada se sat gleda sa strane. Okvir od nehrđajućeg čelika izrezan je i poliran, zatim ugraviran i na kraju ionski presvučen u duginim bojama, evocirajući izgled blještavog urbanog krajolika.

Dugine boje

S prikazom datuma u više boja i indeksnim oznakama, kazaljkama za sat i minutu i MT-G logotipom u duginim bojama, ovaj sat, prema marki, slavi boje u cijelosti -  "oživljavajući svjetlucavi urbani noćni pejzaž".

Ovo novo izdanje napaja se solarnom energijom, otporno je na udarce i može izdržati do 200 metara ispod vode, a tu je i prateća aplikacija za pametni telefon. Cijena sata na europskom  tržištu, sudeći po njemačkoj G-Shockovoj stranici, je 1500 eura. Sat je u dolasku, a više o njemu saznajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.