Hailey Bieber obožava kremu koja je dostupna i u našim ljekarnama

Foto: Instagram/eau-thermale-avene.com.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATO je da Hailey Bieber puno ulaže u njegu kože, a i vrlo otvoreno govori o problemima koje ima s kožom. Svoju kožu voli održavati blistavom te je izjavila kako zna da dobro njeguje kožu ako u krevet odlazi izgledajući kao "glazirana krafna". Najbolje od svega je što s pratiteljima rado dijeli proizvode koji joj se sviđaju, a među njima je i proizvod koji možete naći u gotovo svakoj ljekarni.

Za zaštitu i njegu osjetljive kože

U pitanju je krema za obnavljanje i zaštitu Avene Cicalfate+ koju voli koristiti po noći kako bi dodatno hidratizirala svoju kožu dok spava.

"Imam jako osjetljivu kožu koja je često suha", rekla je Hailey za Glamour. "Noću obično koristim intenzivniju hidratantnu kremu, nešto gušće što će se upijati u moju kožu dok spavam." Dodala je i kako pazi da ne nanosi teške kreme na područja na kojima ima prištiće jer smatra da će tako samo pogoršati stanje.

Krema Avene Cicalfate+ namijenjena je osjetljivoj koži. Umiruje, štiti i pomaže obnoviti nadraženu kožu, a toliko je nježna da ju mogu koristiti čak i bebe. Krema sadrži kombinaciju termalne izvorske vode Avène, bakrova sulfata i cinkova sulfata.

Zaštitna krema Avene Cicalfate, Ljekarna Coner, cijena je 15.23 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.