Hailey Bieber otkrila svoje must-have proizvode

Foto: Instagram/arrae.com/maneaddicts.com/rhodeskin.com/amazon.de/emijay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY BIEBER poznata je po pokretanju mnogih trendova, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli način na koji se šminka i proizvode koje koristi, koju je manikuru odabrala, ali i kako postiže blistav izgled kože po kojem je poznata. 

"Uvijek sam bila opsjednuta njegom kože", rekla je Bieber. "Odrasla sam slušajući mamine i bakine savjete o njezi kože, a u svojoj karijeri modela isprobala sam toliko proizvoda i radila s najboljim estetičarima i vizažistima na svijetu."

Sada je Hailey Bieber za CNN otkrila sedam stvari koje svakodnevno koristi. Ne sumnjamo će sada neki od ovih komada brzo nestati s polica trgovina. Prenosimo što sve osnivačica brenda Rhode koristi na dnevnoj bazi i bez čega ne može. 

The Rhode Kit

The Rhode Kit, 87.63 eura

"Volim svoju rutinu njege kože zadržati na pregršt osnovnih stvari vrhunske kvalitete, što je bila inspiracija za stvaranje Rhodea”, rekla je Bieber. U kompletu s potpisom njezine marke nalaze se samo četiri odabrane osnovne stvari: Peptide Glazing Fluid, koji Bieber opisuje kao "ključ za sjaj", krema za obnavljanje barijere, esencija Glazing Milk i hranjivi peptidni tretman za usne bez mirisa.

"U svakom trenutku možete pronaći jedan u mojoj torbici, jedan na mom noćnom ormariću i jedan u mom autu", kaže ona o proizvodu za usne. 


Barefoot Dreams CozyChic deke

Barefoot Dreams CozyChic deka, 180 eura

Bieber "voli sve što je udobno", zbog čega je deka marke Barefoot Dreams visoko na njezinoj listi must-have stvari. "Ova deka je najbolja, volim je ponijeti sa sobom jer mi pruža osjećaj doma", kaže ona. Ove deke dolaze u raznim uzorcima i teksturama. 


SmartSweets slatkiši

SmartSweets gumeni bomboni, 12 x 50 g, 41.03 eura

"Veliki sam ljubitelj slatkog, pa kad god osjetim tu želju, pokušavam imati SmartSweets pri sebi da bih se osjećala manje krivom", kaže Bieber. Naime, ovaj brend bombona na biljnoj bazi, koji ima 92% manje šećera od tradicionalnih slatkiša, ne sadrži dodana umjetna sladila. 


Emi Jay Big Effing Clip

Emi Jay Big Effing Clip, 31.95 eura

Kao entuzijast za njegu kože, Bieber se kune u ove kopče marke Emi Jay, koje joj pomažu da joj kosa ne pada na lice. "Ne samo da su super slatke, već su i nevjerojatno funkcionalne", kaže ona. Prikladne za različite tipove kose, ove kopče dolaze u mnoštvu boja i otisaka.


Mane by Mane Addicts Ready Or Knot četka za raščešljavanje 

"Fokusirala sam se na zdravlje svoje kose, a ova četka je sjajna", kaže Bieber. "Raščešljava, ali je i dalje nježna i ugodna na tjemenu!" Napravljena od izdržljive breze, Haileyina go-to četka tajno je oružje za raščešljavanje koje blago masira vlasište. 

Četku možete vidjeti ovdje. Marka za sada ne šalje u Europu, ali su dali za naslutiti da uskoro planiraju.


Rhode Glazing Milk

Rhode Glazing Milk, 27.39 eura

"Ne mogu se zasititi našeg Glazing Milka", kaže Bieber o laganoj, konstantno rasprodanoj esenciji. "Ovo religiozno koristim ujutro i navečer nakon čišćenja i prije ostalih proizvoda u svojoj rutini. To je tretman sam po sebi!"

Prema marki, ovaj proizvod obnavlja osjetljivu barijeru kože i povećava dobrobiti svih proizvoda za njegu kože koji se nanose nakon. "Mliječna tekstura djeluje tako osvježavajuće i lagano na koži", dodaje Bieber.


Arrae Bloat Alchemy kapsule

Arrae Bloat Alchemy kapsule, 51.95 eura

Kao traženi model, Bieber ovaj organski biljni dodatak smatra "spasom". Pružajući trenutačno olakšanje od nadutosti, ove kapsule pomažu probavi i poboljšavaju zdravlje crijeva zahvaljujući svojoj formuli. "Savršene su nakon obilnog obroka ili prije fotografiranja", kaže ona.

Pročitajte više