Harper's Bazaar: Ovo su najbolji brendovi parfema

Foto: sephora.fr/byredo.com/loewe.com/cultbeauty.com/niche-beauty.com/franciskurkdjian.com/louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI modni magazin Harper's Bazaar izdvojio je najbolje marke parfema. 

Od legendarnih, čak i stoljećima starih mirisnih kuća do novijih brendova, pažljivo odabran popis sadrži ponešto za svakoga. 

U nastavku pogledajte koje su se sve marke parfema našle na listi najboljih prema urednicima Bazaar Beautyja.

Dior

Jenna Rosenstein, direktorica Beauty rubrike, rekla je da nikad nije probala Diorov miris koji joj se nije svidio. Njena opsesija je počela rano s jednom od iteracija Miss Dior Cherie. Zatim je koristila J'adore, Joy, a Miss Dior je nosila na dan svog vjenčanja.

Kaže da joj se sviđa kako Dior premošćuje klasičnu ženstvenost modernim prizvukom i uvijek iznova osmišljava mirise kako bi ih prilagodio današnjem ukusu.

Miss Dior Blooming Bouquet, 50 ml, cijena je 95 € (715.78 kn)

Louis Vuitton

Jenna Rosenstein, urednica Beauty rubrike za mirise Louis Vuittona, kaže da su to umjetnička djela koja možete nositi svaki dan. Od zabavnijih i sezonskih mirisa poput Afternoon Swim i California Dream do najprodavanijih klasika kao što je Rose Des Vents, kaže da se s vremena na vrijeme uvijek vraća njihovim mirisima.

Pacific chill, cijena na upit

Chanel

Popis najboljih marki parfema ne može proći bez Chanela. Broj 5 je legendarni parfem za koji vjerujemo da su ga svi barem jednom isprobali.

N°5, 50 ml, cijena je 87 € (655.5 kn)

Byredo

Tiffany Dodson, suradnica urednice Beauty Commercea, rekla je da je zaljubljena u mirise Gypsy Water i Mojave Ghost, a mi smo izdvojili Eyes Closed s gornjim notama cimeta i kardamoma.

Eyes Closed, 50 ml, cijena je 155 € (1167.85 kn)

Loewe

Ne samo da su Loeweove bočice parfema estetski ugodne već sadrže i neke od najunikatnijih mirisa. Mi smo izdvojili Esenciju, čiji je miris sastavljen od preko 200 elemenata, uključujući bobice crvenog papra, bosiljak i estragon.

Esencia, 50 ml, cijena je 118 € (889.07 kn)

Le Labo

U 2010-ima Le Labo Santal 33 bio je neizbježan. Njegova sveprisutnost učinila je marku poznatim imenom barem u svijetu mirisa, a njihove personalizirane etikete učinit će da se osjećate posebno.

BERGAMOTE 22, 50 ml, cijena je 177.40 € (1336.62 kn)

Ellis Brooklyn

Katie Intner, suradnica urednice ljepote, prije nekoliko godina probala je mirise Ellis Brooklyn i odmah znala da su vrijedni mjesta na njenoj polici. Mi smo izdvojili ovu parfemsku vodu s notama meda, ruma, kakaa i sandalovine.

ELLIS BROOKLYN Bee, 50 ml, cijena je 119 € (896.61 kn)

Tom Ford

Lindy Segal, urednica Beauty rubrike, otkrila je da joj je Fordov najdraži miris duboko cvjetni Velvet Orchid, koji "na neki način pokazuje tu prepoznatljivu Fordovu seksepilnost".

Velvet Orchid, 50 ml, snižena cijena je 94.55 € (712.39 kn)

Mugler

Lindy Segal je također otkrila da joj je Muglerov Angel omiljeni miris, ali da bi uskoro na prvo mjesto mogao doći njihov Angel Elixir. 

Angel Elixir, 50 ml, snižena cijena je 91.50 € (689.41 kn)

Maison Francis Kurkdjian

Rouge Baccarat 540 jedan je od najpoznatijih mirisa posljednjih godina i jednostavno se morao naći na ovom popisu.

Baccarat Rouge 540, 70 ml, cijena je 235 € (1770.61 kn)

Jo Malone London

Lindy Segal kaže da je ovo jedan od prvih mirisa koji je ukrala od svoje mame i da se zbog njega osjećala otmjeno kao i danas kada ga nanese.

Pomegranate Noir, 30 ml, 63 € (474.67 kn)

KAYALI

Urednici Bazaara preporučuju za sve vanilla djevojke da isprobaju Vanilla | 28 jer je, kako kažu, jedan od najboljih na svijetu.

Vanilla 28, 50 ml, cijena je 92 € (693.17 kn)