Harry Potter tramvaj stigao u Osijek. Pogledajte kako izgleda

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OSJEČKI Gradski prijevoz putnika ove godine oduševio je sve korisnike javnog gradskog prijevoza prekrasno uređenim tramvajima.

Ponudili su dva tematski ukrašena tramvaja koji će razveseliti ljubitelje Božića, ali i fanove Harryja Pottera. 

Prvi božićni tramvaj imena Ledeno kraljevstvo preplavili su božićni motivi poput kuglica, božićnog drvca, snježnih pahulja i polarnih medvjedića. Sam tramvaj je izvana ukrašen mnoštvom svjetlećih lampica zbog kojih će putnici imati osjećaj da se nalaze u pravoj božićnoj bajci. 

No najveća atrakcija je čarobnjački tramvaj naziva Esseker Express u kojem se mogu pronaći motivi iz filmova o Harryju Potteru. Tu se na crvenoj plišanoj fotelji smjestio legendarni crni šešir, kultna sova, kovčeg, ali i brojni božićni ukrasi. 

Cijene

Tramvaj br. 1239 Esseker Express radnim danom vozi za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, a moguće su i pojedinačne rezervacije za mađioničarsku predstavu u tramvaju. Cijena karte za predstavu je 35 kuna (4.63 €). 

Tramvaj Ledeno kraljevstvo pak vozi na redovnoj liniji, a cijena karte je jednaka kao i u svim ostalim vozilima javnog gradskog prijevoza.

Pročitajte više