Harry Styles izbacio parfeme nadahnute seksom. Bočica košta 126 eura

Foto: Epa/pleasing.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ u rujnu pisali smo da Harry Styles planira lansirati parfeme nadahnute seksom, a sada je taj trenutak napokon i došao. Od sutra će se mirisi naći u prodaji i na službenoj stranici marke, odakle se mogu naručiti i u Hrvatsku, i to po cijeni od 126 eura po bočici. 

Kolekcija se sastoji od tri mirisa

Stylesov brend je najavio ove mirise još u kolovozu, a neki kupci su tada uz narudžbe dobivali i uzorke parfema. Ubrzo nakon toga počele su kružiti glasine da će mirisi biti "inspirirani seksom". To je naposljetku i potvrđeno kada je pjevačeva marka objavila i službena imena i opise mirisa:

  • Closeness - "Koža pritisnuta uz kožu, mekana, matirana, sjajna pod svjetlom mjesečine, dok mirna duboka voda odražava oblake koji se brzo kreću odozgo"
  • Rivulets - "Divan susret sa strancem. Šetajući, lutajući, lebdeći poput sićušnih mrlja uhvaćenih kako plešu na svjetlu nepoznate sobe"
  • Bright, Hot - "Tonući u san pod vrelim suncem. Kapci se nježno, polako zatvaraju, narančasta nijansa iza zatvorenih očiju pretvara se u platno za san. Uzbudljiva avantura"
Closeness Eau de Parfum, 126 eura (949.34 kn)
Bright, Hot Eau de Parfum, 126 eura (949.34 kn)
Rivulets Eau de Parfum, 126 eura (949.34 kn)

"Napokon"

Na službenom Instagram profilu marke mogu se naći razni komentari povodom lansiranja. "Mirišu li poput tebe? Pitam za prijateljicu", "Ovo nije želja, ovo je potreba", "Bočice su sve", "Koji miriše poput Harryja? To je onaj koji želim", "Ok, uzmi moj novac", "Imam sve uzorke. Svi mirišu božanstveno", "Napokon."

Ova tri mirisa, formulirana u suradnji s francuskom mirisnom kućom Robertet, od sada su dostupna za kupnju u Selfridges Corner Shopu, eksperimentalnoj konceptualnoj trgovini britanskog trgovca. A kao što smo već naveli, za one izvan Londona, mirisi će se pojaviti na Pleasingovoj web stranici 16. studenog. Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.