Harry Styles lansira parfeme s temom seksa

Foto/Screenshot: Wikipedia By Raph_PH/pleasing.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND Pleasing pjevača Harryja Stylesa proširuje svoj portfelj najavom svojih debitantskih mirisa. Od svog osnutka u studenom 2021., pjevačev kozmetički brend usredotočen je na lakove za nokte, artikle za njegu kože poput balzama za usne, seruma, hidratantnih krema i drugih, uz komade poput odjeće i modnih dodataka.

Najnoviji pothvat označava pomak za marku u jednu od najpopularnijih beauty kategorija. Pleasing će tako predstaviti tri mirisa pod nazivom Closeness, Rivulets i Bright and Hot, napravljena u suradnji s proizvođačem mirisa Robertet. 

"Inspirirani seksom"

Prema pisanju Nylona, prošli mjesec se vijest o kolekciji mirisa proširila s detaljima da će mirisi biti "inspirirani seksom" (a sada objavljena imena potvrđuju tu temu). Brend je uz narudžbe kupaca posljednjih mjesec dana slao uzorke mirisnih traka. 

Mirisi će biti lansirani u listopadu i bit će dostupni za kupnju na web stranici brenda, a planovi da se mirisi plasiraju u fizičku maloprodaju trenutno su "u tijeku". 

"Budući da smo brend koji je duboko ukorijenjen u istraživanju boja, emocionalnog pripovijedanja i osjetilnih iskustava... strateški je potez za nas da se proširimo na ovu kategoriju", rekao je Shaun Kearney, izvršni direktor Pleasinga, za The Business of Beauty.

Pročitajte više