H&M ima sjajan duplić UGG čizmica. Koštaju 20 eura

Foto: hm.com/Screenshot TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S DOLASKOM hladnijeg vremena, čizme postaju neizostavan modni komad. No, budući da su cijene originalnih UGG čizama često iznad budžeta, pridruživanje ovom modnom trendu može biti izazovno. Srećom, H&M nudi elegantne čizme koje podsjećaju na popularne UGG modele, i to po vrlo povoljnoj cijeni.

>>> Našli smo povoljnije dupliće popularnih Inuikii čizmica. Ove tamno bež su nam top

@juliaas.interior H&M ugg dupes🤎 #uggdupes #uggseason #uggdupe #uggboots #hmhaul #hm #hmshoes #hmfallhaul #hmfallfashion ♬ family affair - JÆ

Ovi duplići dolaze u različitim bojama i veličinama, što znači da svatko može pronaći savršeni par koji odgovara njihovom stilu. Njihov jednostavan, klasičan dizajn čini ih savršenim dodatkom za svakodnevnu odjevnu kombinaciju.

Čizme tople postave, cijena je 20.99 € (158.15 kn)

Ove čizme su ukrašene šavovima, imaju ukrasnu omču na stražnjem dijelu i potplat s rebrastim dizajnom. Unutrašnjost je obložena nježnom i toplom tkaninom za udobnost stopala, a potplat je visok 2 cm.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.