Hrpa Tomb Raider igara na popustu je na Steamu

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA Steamu trenutno možete kupiti brojne Tomb Raider igre po sniženim cijenama. Među igrama koje možete pronaći na sniženju su Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, koje možete kupiti kao bundle, zatim Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary i Tomb Raider: Underworld, ali i nešto starije igre poput Tomb Raider IV i V.

Sniženje traje do 6. rujna.

Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy

U pitanju je kompletno izdanje tri igre, a uključuje: Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition. U ovim igrama pratit ćete Laru Croft u njezinim ranim putovanjima, od otoka Yamatai, preko sibirske tundre, do planina Perua.

Ako ih kupujete zasebno, snižene cijene su 2.99 eura za Tomb Raider i 2.49 eura za Rise of the Tomb Raider. Konačno, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition s uključenim DLC-evima trenutno je dostupan za 9.90 eura.

Tomb Raider: Legend, Anniversary i Underworld

Ove tri igre često se smatraju trilogijom jer su im priče povezane, a i razvoj Larinog karaktera dosta je dobro vidljiv igrate li igre jednu za drugom. Priča započinje s Tomb Raider: Legend, slijedi Tomb Raider: Anniversary, koja obrađuje događaje prije onih u prvoj igri, a završava s Tomb Raider: Underworld, koja se nastavlja na priču iz Legend.

Tomb Raider: Legend dostupan je po sniženoj cijeni od 0.97 eura, Tomb Raider: Anniversary snižen je na 0.98 eura, a Tomb Raider: Underworld možete kupiti za 0.98 eura.

Tomb Raider IV: The Last Revelation i Tomb Raider V: Chronicles

Klasične igre iz 1990-ih ne treba posebno predstavljati. Tomb Raider IV prati Laru Croft dok istražuje drevne egipatske hramove, dok Tomb Raider V nastavlja priču nakon njezine navodne smrti u Egiptu. Tomb Raider IV možete kupiti po sniženoj cijeni od 0.97 eura, a Tomb Raider V za 0.97 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.