Hrvati poludjeli za tenisicama iz Lidla, na oglasima se prodaju i po 1300 kn

Foto: Index/Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U Lidl trgovine stigle su njihove muške, sportske tenisice koje su Hrvati izgleda razgrabili.

Naime, jučer smo obišli nekoliko Lidl trgovina da bismo ih kupili, a pronašli smo ih tek u trećoj trgovini, i to svega nekoliko pari. Prodavač u jednoj od trgovina nam je rekao da su se rasprodale praktički u 15-ak minuta nakon što ih je posložio.

No tenisice su se počele pojavljivati i na oglasnicima pa smo ih tako našli i na Index Oglasima, ali po deset puta većoj cijeni.

"Prodajem Lidl tenisice i čarape veličine 42. Nove nekorištene", glasi jedan od oglasa, a tražena cijena je 1300 kuna. 

LidlbyLidl sportske tenisice stigle su u Hrvatsku

Kao što smo već pisali, u Lidl trgovine stigle su muške sportske tenisice, ali i čarape za nju i njega. Tenisice su dostupne u veličinama od 41 do 46, a cijena u trgovini im je 129 kuna. 

Pojedini prijašnji modeli Lidl tenisica na oglasnicima su kasnije u preprodaji dosezali visoku cijenu, a ljudi su znali stajati u redovima da bi ih kupili. Izgleda da se to isto sada događa i kod nas.