Huawei Pocket 2 stiže za par dana, evo što se zasad zna

Foto: Shutterstock/Weibo (na glavnoj fotografiji nije uređaj o kojem je riječ u tekstu već P50 Pocket)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUAWEI će ovog četvrtka, 22. veljače, lansirati sklopivi telefon Pocket 2. Tvrtka je tu informaciju podijelila na Weibu (kineskoj društvenoj mreži). 

Trebao bi doći u tri nijanse

Prema izvješćima, Huawei Pocket 2 izgledat će slično kao prijašnji modeli - P50 Pocket i Pocket S - što znači da će imati dva kružna modula, jedan za trostruku jedinicu kamere i drugi za sekundarni zaslon.

Očekuje se da će biti dostupan u tri nijanse - bijeloj, crnoj i ljubičastoj. Nagađa se da bi ljubičasta varijanta mogla imati kožni završetak, dok bi druge dvije nijanse mogle imati staklenu poleđinu. 

Što se tiče specifikacija, navodno će Pocket 2 imati bateriju od 4520 mAh s mogućnošću brzog punjenja od 66 W. Ako su ove glasine točne, to bi ga učinilo telefonom na preklop s najvećim kapacitetom baterije do sada, piše Giz China. 

Prethodni Pocket modeli nisu imali podršku za 5G povezivanje. Međutim, očekuje se da će uključivanje Kirin 9000S čipa omogućiti 5G povezivost na Pocket 2. Očekuje se da će uređaj biti isporučen s do 12 GB RAM-a i 512 GB memorije. Osim toga, očekuje se da će ponuditi i druge značajke, poput podrške za razmjenu poruka putem satelitske veze i vodootporne konstrukcije.

Pročitajte više