Huawei predstavio Watch GT4. Pogledajte modele i cijene

Foto: consumer.huawei.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVI Huawei Watch GT4 tu je s dvije elegantne opcije i s nadograđenom tehnologijom TruSeen 5.5+, koja predstavlja novi paket senzora i algoritama za preciznije i detaljnije praćenje zdravlja. Huawei Watch GT 4 nasljednik je Watcha GT 3.

Sat najbolje radi ako ste unutar ekosustava tvrtke, ali postoji opća kompatibilnost s Androidom i iOS-om, tako da ovaj sat možete upariti sa svim vodećim pametnim telefonima. Kao što smo već naveli, sat dolazi u dvije veličine - 41 mm i 46 mm. 

Dolazi u dvije veličine

41 mm ima jasno dizajnirane ušice za remen (18 mm) s brojčanikom koji tvrtka naziva "Pendant Design". Dolazi u tri završne obrade: bijela, srebro i svijetlo zlato. Dobivate i 1.32-inčni AMOLED zaslon s gustoćom piksela od 352 ppi i baterijom od 323 mAh koja prema tvrtki traje do sedam dana.

Veći model od 46 mm dolazi u "Octagonal Design" brojčaniku s 22 mm remenom. Dostupan je u četiri završne obrade: crna, smeđa, siva i zelena. Zaslon je veliki 1.43-inčni AMOLED s 326 ppi gustoćom piksela, dok baterija od 524 mAh obećava do 14 dana života.

Izgled brojčanika može se prilagoditi

Izgled brojčanika sata može se prilagoditi. Kako navodi Android Authority, Huawei ima velik broj dostupnih brojčanika, a možete prilagoditi različite aspekte kako bi odgovarali vašem stilu.

Sat također podržava Always On Display, a tu je i tehnologija TruSeen 5.5+ koja može pratiti vaš otkucaj srca, spavanje, kisik u krvi, korake i potrošene kalorije tijekom dana. Osim toga, također može pratiti vaš menstrualni ciklus (uz pomoć vaše tjelesne temperature).

Nadalje, tu je nova značajka koja prati disanje tijekom spavanja i može pomoći pri prepoznavanju simptoma apneje. Watch GT 3 također podržava novu aplikaciju Stay Fit za sveobuhvatno upravljanje kalorijama. Pametni sat također ima IP68 i 5ATM ocjenu otpornosti na vodu.

Cijene i dostupnost

Huawei Watch GT 4 počinje s cijenom od 279 eura za varijantu od bijele kože od 41 mm i varijantu od crne gume od 46 mm. Cijena skupljih modela sezat će do 399 eura u Europi. Huawei Watch GT 4 dostupan je za prednarudžbu u pojedinim zemljama Europe i u UK-u, s dostupnošću u maloprodaji od 4. listopada 2023. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.