I Cindy Crawford voli Birkenstock. Evo kakve je odabrala

Foto: Profimedia/birkenstock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGENDARNA manekenka Cindy Crawford pokazala je koliko voli klasične komade kad je nedavno prošetala u kultnim Birkenstock sandalama. Svoju je jednostavnu kombinaciju upotpunila klasičnim plavim trapericama, jednostavnom majicom dugih rukava i velikim sunčanim naočalama. 

Jednostavnost i udobnost na prvom mjestu

Birkenstock natikače poznate su po izuzetnoj udobnosti, stoga njihova popularnost ne čudi. Riječ je o modelu Madrid, koji je prepoznatljiv po jednostavnom dizajnu, a njezina verzija ima veliku kopču na vrhu. Odabrala je natikače u smeđoj boji.

Gornji dio Birkenstock Madrid natikača je izrađen od posebno debele nauljene nubuk kože, a podstava uloška je izrađena od glatke kože koja se slaže s bojom obuće. Remen ima podesivu metalnu kopču. Natikače su izrađene u Njemačkoj.

Madrid Big Buckle, Birkenstock, 120 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.