Idealan poklon: Prekrasni adventski kalendari s belgijskim pralinama

Foto: Shutterstock/neuhauschocolates.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADVENTSKI kalendari idealan su poklon biranih proizvoda koji najčešće dođu u već lijepo upakiranoj ambalaži te su odmah spremni za darovati.

Osim toga, najčešće su ispunjeni popularnim proizvodima koji će se sigurno svidjeti većini. Pisali smo već o najljepšim adventskim beauty kalendarima koji su idealan poklon ljubiteljima kozmetike, zatim o novim LEGO adventskim kalendarima za male i velike ljubitelje Legića. Sada smo pak pronašli adventske kalendare i poklon kutije idealne za ljubitelje čokolade.

Radi se o Neuhaus adventskim čokoladnim kalendarima koji sadrže fine belgijske praline ili čokoladice, a uz to i prekrasno izgledaju.

Klasičan adventski kalendar 2022. 

Cijena: 241.10 kn (32 €)

Klasični čokoladni adventski kalendar za djecu ispunjen je izborom od 25 ukusnih čokoladica i razigranih figurica punjenih mekim pralinama. Veseli dizajn koji će oduševiti i djecu i roditelje.

Sadrži i praline od lješnjaka, čistu karamelu, ali i praline s hrskavom rižom.

Ovaj adventski kalendar i koje sve praline sadrži možete vidjeti ovdje.


Pop-up adventski kalendar 2022.

Cijena: 467.13 kn (62 €)

Čokoladni 3D pop-up adventski kalendar ispunjen je s 25 legendarnih Neuhaus čokoladica. Savršen čokoladni poklon koji će vas dovesti u blagdansko raspoloženje.

Sadrži praline i s hrskavim lješnjacima, ganache s tamnom čokoladom s Madagaskara, pralinu koja sadrži kombinaciju belgijske mliječne čokolade i mekane karamele te razne druge.

Ovaj adventski kalendar i njegov sadržaj možete vidjeti ovdje


Adventski kalendar za dijeljenje s najdražima 2022.

Cijena: 1047.29 (139 €)

Ovo je najluksuzniji i najveći adventski kalendar koji imaju u ponudi ove godine pa je i zato cijena visoka. U sebi sadrži izbor od 78 Neuhaus čokolada, a teži jedan kilogram. Radi se o ograničenom izdanju adventskog kalendara osmišljenom za dijeljenje s najdražima. 

U sebi sadrži i praline, čokoladne pločice i čokoladna zrnca, ali i još mnogo toga. 

Možete ga vidjeti ovdje


Kutija s pralinama u obliku božićne zvijezde

Cijena: 233.56 kn (31 €)

Ovo božićno pakiranje sadrži asortiman od 20 bezvremenskih Neuhaus mliječnih, tamnih i bijelih punjenih čokolada. Umotan u svečanu crveno-zlatnu božićnu kutiju s mašnom, savršen je dar za ljubitelje čokolada.

Sadrži praline poput one od kalifornijskih badema i nugata, prelivene intenzivnom tamnom belgijskom čokoladom, zatim ganache s intenzivnom tamnom čokoladom iz Ugande i druge raznovrsne praline.

Ovu poklon kutiju s pralinama možete vidjeti ovdje.


Božićna poklon kutija - srednje veličine

Cijena: 222.26 kn (29.50 €)

Srednja božićna poklon kutija sadrži pažljivo odabranu ponudu od 15 pralina, a također je umotana u svečanu kutiju s mašnom te je to čini idealnim poklonom.

Unutar kutije nalaze se i praline s lješnjacima, praline s karameliziranim lješnjacima, tamna karamela, kao i druge ukusne praline.

Ovu poklon kutiju možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.