Idealan poklon: Prekrasni Ferrero Rocher i Kinder adventski kalendari

Foto: amazon.de/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREKRASNI Ferrero Rocher i Kinder adventski kalendari idealan su poklon za sve ljubitelje ovih brendova, ali i ukusnih slatkiša koji se skrivaju iza njihovih vratašca.

Sigurni smo da će ovi adventski kalendari izmamiti osmijeh na lice onome kome se poklone. Niže možete vidjeti koji su sve dostupni i mogu se naručiti u Hrvatsku preko njemačkog Amazona.

Najbolje od Ferrera adventski kalendar

Cijena i gdje kupiti: 112.94 kn (14.99 €), amazon.de

Ovaj adventski kalendar sadrži najbolje slatkiše od Ferrera i tako se i zove. U obliku je kućice koja se rastvara, a iza svakih od 24 vrata krije se Ferrerov specijalitet.

Sadrži 7 x Ferrero Rocher kuglica, 5 x Ferrero pralina od mliječne čokolade, 4 x Ferrero praline od bijele čokolade, 4 x Ferrero praline od tamne čokolade i 7 x Mon Chéri pralina.


Kinder Maxi Mix adventski kalendar

Cijena i gdje kupiti: 85.06 kn (11.29 €), amazon.de

Ovaj adventski kalendar razveselit će i velike i male, a u sebi sadrži miks Kinder čokoladnih klasika i figurica. U njemu se nalaze Schoko Bonsi, Kinder jaje, Kinder Country čokoladice i one klasične. Ukupno 30 čokoladica krije se iza njegovih vratašca. 

Sadrži 2 x Kinder jaja, 8 x šupljih čokoladica u obliku lika Djeda Božićnjaka, 2 x Kinder Country čokoladice, 6 x 2 Schoko Bonsa i 6 x Kinder čokoladica. 


Kinder Surprise & Friends adventski kalendar

Cijena i gdje kupiti: 150.61 kn (19.99 €), amazon.de

Ovaj adventski kalendar u obliku jajeta i s božićnom kapicom sigurno će izmamiti osmijeh na lice onome kome se pokloni. Iza 24 vratašca kriju se Kinder iznenađenja, i to 8 x Kinder Surprise, 5 x Kinder čokoladna šuplja figurica, 7 x 2 Kinder čokoladna novčića, 4 x Kinder čokolada. 


Kinder Mix adventski kalendar u obliku 3D vlaka

Cijena i gdje kupiti: 126.57 kn (16.80 €), amazon.de

Adventski kalendar u obliku 3D vlakića je totalni hit. Od Kinder Happy Hippo do klasične Kinder čokolade, u njemu ćete naći ukusne slatkiše svaki dan prilikom otvaranja vratašca. 

U sebi sadrži 9 x Kinder mini čokoladica, 1 x šuplju čokoladnu figuru, 2 x Kinder čokolade, 5 x Schoko Bonsa, 1 x Kinder Surprise jaje, 1 x Kinder Country, 1 x Happy Hippo, 4 x Kinder čokoladna novčića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.