Idemo po dućanima: Išli smo kupiti Lidl tenisice, u 8 ujutro su već bile rasprodane

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. 

Danas smo išli u trgovinu Lidl da bismo kupili nove Lidl muške tenisice (129 kuna). No u prvoj Lidl trgovini ih više nije bilo kada smo došli u 8 sati ujutro. Ljubazan prodavač nam je rekao da su se rasprodale praktički u 15-ak minuta nakon što ih je posložio.

Pronašli smo ih tek u trećoj Lidl trgovini, na zapadnom dijelu Zagreba. Tamo je ostalo šest pari tenisica. 

Na društvenim mrežama povela se rasprava oko Lidlovih tenisica posljednjih dana pa ste tako i nama ostavljali komentare na ovu objavu.

"Trebali bi ih poklanjati, a ne da nam ih prodaju", "Još da im platim da to nosim", "Što se ismijavate? Čemu? Ja ih, osobno, ne bi kupila ali ima ljudi koji će ih kupiti jer nemaju za one od 600 kuna i nosit će ih i bit će sretni jer si mogu priuštiti nove tenisice", "Meni su lijepe samo da su skroz bijele", "Takve još nemam, za po Lidlu", samo su neki od komentara.