Idemo po dućanima: Našli smo novi Smoki Mix: Smoki & Popcorn, košta 1.19 eura

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. Ovog puta išli smo u redovnu nabavku i uočili zanimljiv novi proizvod na polici trgovine. Radi se o Smoki Mixu: Smoki & Popcorn koji, kao što mu i ime kaže, sadrži miks flipsa i kokica. 

Ovaj proizvod je regionalno predstavljen još krajem 11. mjeseca 2022. godine, i to kao limitirano izdanje, napravljeno za filmske večeri. No sve do sada ga nismo uočili u trgovinama kod nas. Vrećica ima 90 grama, a u Kauflandu košta 1.19 eura (8.97 kuna).

Naravno da smo odmah otvorili vrećicu i isprobali ovaj miks. Flips je onaj dobar stari, ukusan, kokice su isto dobre, jedino nisu toliko slane kao one koje kupimo posebno u vrećici. Okus flipsa prevladava kada se jede ovako pomiješano. Jeste ga vi već vidjeli i probali? Što kažete na ovaj spoj?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.