Idemo po dućanima: Violeta Economy toaletni papir izazvao je raspravu

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. Evo što smo sve našli prošli tjedan. 

Prilikom razgledavanja ponude dućana s opremom za dom, za oko nam je zapela žuta garnitura (Prima salon namještaja, 6670 kn / 885.57 €). Biste li se odvažili i kupili garnituru u boji?

IDEMO PO DUĆANIMA: U moru sivih i bež garnitura ova baš upada u oko kada se uđe u dućan. Biste li se odlučili na žutu garnituru? (Prima, 6670 kn).

Posted by Index Shopping on Monday, 31 October 2022

Još malo detalja za dom jer upravo oni daju onu toplinu i karakter svakom interijeru. Ovu vazu točkastog uzorka našli smo u Pepcu (33.91 kn / 4.50 €).

IDEMO PO DUĆANIMA: Ovu vazu točkastog uzorka našli smo u Pepcu, može biti jako lijepa dekoracija u prostoru. (33.91 kn)

Posted by Index Shopping on Tuesday, 1 November 2022

Novo pakiranje Mlinar integralnog toasta našli smo u SPAR trgovini, nama se sviđa, vama? (16.79 kn / 2.23 €). Što se tiče cijene, ostavili ste nam komentar da je u Mlinaru povoljniji. 

"U Mlinaru sam ga platila 13 kn", glasi jedan komentar. 

IDEMO PO DUĆANIMA: Lajkamo ovo pakiranje Mlinar integralnog toasta. Ljepše nam je nego staro. Što vi kažete? Pronašli smo ga u SPAR-u (16.79 kn).

Posted by Index Shopping on Thursday, 3 November 2022

Najveću raspravu je izazvalo ekonomično pakiranje Violetinog toaletnog papira (Lidl, 17.99 kn / 2.39 €).

"Violeta toaletni papir najgori od svih", "Džabe", "To je pakiranje za ove što malo kakaju", glase neki od komentara. 

IDEMO PO DUĆANIMA: Jeste li znali da Violeta ima ekonomično pakiranje toaletnog papira? Ovo su vjerojatno najmanje role...

Posted by Index Shopping on Friday, 4 November 2022

Posjetili smo Douglas parfumeriju da bismo isprobali novi Versace parfem Dylan Purple (30 ml, 525 kn / 69.68 €). Radi se o cvjetnom voćnom mirisu koji nam se pokazao prilično postojanim.

IDEMO PO DUĆANIMA: Novi Versace parfem Dylan Purple je cvjetni voćni miris. Blotter (papirić za testiranje) na koji smo...

Posted by Index Shopping on Saturday, 5 November 2022

Pročitajte više