IKEA-ina blagdanska kolekcija nas je oborila s nogu

Foto: IKEA

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO još nije počela ni jesen, mnogi naveliko razmišljaju o blagdanima. Odnosi se to na potrošače, ali i na trgovce, stoga je IKEA već sad predstavila svoju božićnu kolekciju. Ako i vi jedva čekate Božić, ove će vam fotografije poslužiti kao pravi put kroz vrijeme.

Sve za ugodne blagdane

Bez lampaša i svijeća nema ni Božića. Ovaj lampaš zapravo je stolna LED lampica obložena čelikom i staklom. Svidjele su nam se i svijeće u bojama božićnih slatkiša, kao i zanimljiv crveni svijećnjak u koji stanu četiri tanke svijeće.

Kako blagdansko vrijeme obiluje desertima, IKEA nudi i brojne proizvode za njihovu pripremu i uživanje u njima, uključujući kalupe, ukrasne kuhinjske krpe i šalice za tople napitke.

Za razmjenu poklona tu su i prigodni Vinterfint papiri za umatanje različitih dezena, uključujući životinjske, blagdanske i neutralne.

Mislili su i na najmlađe tako da će se djeca moći zaigrati u Silltrut mini kuhinji. Možda se baš u vašem mališanu krije pravi mali kuhar.

Veliko ili malo drvce? Ako nemate prostora ili jednostavno ne želite veliko drvce, IKEA za vas ima malenu Vinterfint umjetnu jelku u ukrasnoj teglici koja će odlično izgledati na stolu ili komodi.

U kolekciju su dodali i prigodna sjenila za viseće lampe koja nalikuju na velike snježne pahulje.

Kolekcija će biti dostupna za kupnju sredinom listopada na službenom IKEA webshopu i u fizičkim trgovinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.