"Imam previše ruževa, ali mi ovaj treba": Stari Revlon ruž postao viralan na TikToku

Foto/Screenshot: TikTok/lookfantastic.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA ruž za usne postane viralan na TikToku, što se često događa, obično je riječ o proizvodu neke prestižne marke poput Toma Forda ili čak Charlotte Tilburyja. No, ono što je iznenađujuće ovaj put jest da je viralni ruž za usne koji je postao hit na TikToku iz drogerije.

Postoji razlog zašto je ovaj proizvod toliko popularan na TikToku - Revlonov Super Lustrous Glass Shine ruž za usne jednostavno izgleda nevjerojatno na svakome.

Revlon Super Lustrous Glass Shine, cijena je 9.31 eura

Tiktokerica @catherine.abreu je opisala ovaj proizvod riječima: "Kad bi sjajilo za usne i ruž za usne imali dijete." Ovaj opis sugerira da proizvod spaja najbolje karakteristike sjajila i ruža za usne, kombinirajući sjaj, hidrataciju i intenzivnu boju na jedinstven način. Iako nije novi proizvod na tržištu, činjenica da mnogi obožavatelji ističu da ga nose već godinama ukazuje na njegovu trajnu popularnost i vjernost korisnika.

@catherine.abreu If a lipgloss and a lipstick had a baby ✨🫶🏼 @revlon ♬ Big Boys - cshsznxo!
@ktxnchuz had this lippie for a while now after I bought in JB but wanted to let it SHINEEEEE 🤣❤️ #sgtiktok #sgmakeup ♬ Fire for You (Sped Up) - Cannons
@kiarablanchette Revlon Super Lustrous Glass Shine Lipstick in Sparkling Honey #revlonglasshine #revlonglassshinelipstick #revlonglassshine #revlonlipstick #revlonsuperlustrous #revlonsuperlustrousglassshine #revlon ♬ original sound - ✨Kiara Blanchette✨

No Catherine nije jedina koja je oduševljena. Mnoge djevojke su na TikToku isprobale različite nijanse Revlon Super Lustrous Glass Shine ruža za usne. Mnoge čak tvrde da ih podsjećaju na daleko skuplje proizvode. "Ljudi, imam toliko ruževa, ali meni ovaj treba", "Obožavam ove ruževe, koristim ih godinama","Ovaj ruž koristim već duže vremena nisam ni znala da je popularan", "Taman sam ga kupila, obožavam ga", pisali su neki na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.