Influenceri se obožavaju fotkati na prozoru ovog pariškog hotela

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN okrugli prozor i pogled na Eiffelov toranj učinili su Le Metropolitan hotel iznimno popularnim među influencerima.

Vjerojatno ste skrolajući feedom na društvenim mrežama naišli na očaravajuće fotke uslikane upravo u apartmanu hotela s prekrasnim pogledom na jednu od glavnih turističkih atrakcija Pariza. 

No ovaj hotel je sam po sebi atraktivan zahvaljujući iznimnoj lokaciji na kojoj se nalazi pa mu popularnost među influencerima služi kao dodatna zanimljivost.

Apartman na vrhu s okruglim prozorom

Le Metropolitan, a Tribute Portfolio, hotel ima 48 klimatiziranih soba, a da biste uživali u prekrasnom pogledu na Eiffelov toranj i vidjeli prepoznatljivi okrugli prozor, trebate bookirati poseban apartman na samom vrhu hotela. 

Apartman ima 40 kvadrata, king size krevet i luksuznu kupaonicu, a u njemu se mogu smjestiti dvije osobe. Pogled iz njega prekrasan je, kako danju tako i noću, kada se na Eiffelu upale lampice. 

Pješačka udaljenost od Champs Elysées

Le Metropolitan hotel proteže se na šest katova, a nalazi se u zgradi izgrađenoj 1889. godine. Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od Champs Elysées, a osim odlične lokacije gostima nudi uživanje u bazenu u sklopu objekta.

Hotel je u potpunosti renoviran od strane poznatog dizajnera Françoisa Champsaura i nudi elegantne sobe i apartmane. 

Osim gorespomenutog, najpopularnijeg apartmana, i druge su sobe jednako moderne te opremljene vlastitim kupaonicama. Želite li istražiti jedan od najposjećenijih gradova na svijetu i odsjesti u ovom hotelu, za noćenje trebate izdvojiti od 3013 kuna (400 eura) do 7534.50 kuna (1000 eura), a cijena ovisi o sobi, odnosno apartmanu i datumu. 

Što se tiče apartmana s pogledom na Eiffel, cijena noćenja za dvije osobe u siječnju kreće se od 6314 kuna (838 eura) naviše, a više informacija možete vidjeti ovdje