Internet ismijava ove Nike tenisice koje koštaju 180 eura. Gotovo su rasprodane

Foto: nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE ISPA Mindbody tenisice koje koštaju 179.99 eura (1356.13), dostupne u boji blata i neonski zelenoj boji, lansirane su ranije ove godine, a sada su postale viralne na internetu. Prema službenoj stranici, ove tenisice su izrađene od reciklirane pređe, i to tako da se mogu lako rastaviti. Nike kaže da ih, kada završite s ovim tenisicama, možete ostaviti u odabranoj Nike trgovini i dobit će novi život donacijom ili recikliranjem. 

Nike za ISPA MindBody kaže da su nova definicija R&R-a (odmora i rekreacije) te ističu lagan i prozračan Flyknit gornji dio. Iako su tenisice lansirane ranije ove godine, sada su dobile pažnju na društvenim mrežama i čini se da ljudi nisu pretjerano oduševljeni. Uspoređuju ih s nečime što su "pokupili s odlagališta". 

Nekima se sviđaju, nekima nimalo

Neki korisnici su obuću čak nazvali "Dumpster Dunks", "Nike Air Scraps", "Foot Fungus" i "Homeless 1s". Drugi su tenisice uspoređivali s "plućima pušača koji puši na dnevnoj bazi". Na društvenim mrežama korisnici su kritizirali Nike zbog skupe obuće. Međutim, prema New York Postu, nekima se ovaj dizajn sviđa.

"Jedne od najudobnijih tenisica koje posjedujem, svakako bih ih preporučio", napisao je jedan korisnik, ocjenjujući proizvod kao "vrlo izdržljiv" s pet zvjezdica. "Volim ih. Mogu se nositi bilo gdje", složio se drugi. "Nemojte hodati po mokrom tlu u ovome. Stopala i čarape će se smočiti. Ima male rupe za ventilaciju u potplatu", rekao je treći.

Samo su dva broja ovih tenisica dostupna u online trgovini

Ovo nije prvi put da je Nike na tapeti zbog svoje obuće, slično je prošao i par tenisica koje je brend napravio u suradnji s Tiffanyjem & Co. te su mnogi rekli da im se više sviđa kutija od samih tenisica

No na stranu hejt na društvenim mrežama, prodaja ide dobro pa su na europskoj stranici ove tenisice u boji blata gotovo rasprodane i trenutno su na stanju samo brojevi 35 i 37.5. Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.