"Izgleda mrak": Fanovima se sviđa novi Spider-Man 2 PlayStation 5 bundle

Foto: blog.playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY je putem svog PlayStation bloga predstavio novi prilagođeni PlayStation 5 hardver koji prati novu Spider-Man 2 igru koja stiže 20. listopada. Novo bundle izdanje uključuje ograničeno izdanje PS5 konzole, ograničeno izdanje DualSense bežičnog kontrolera i vaučer za digitalnu kopiju Marvel Spider-Man 2 Standard Edition.

Ako već posjedujete PS5 konzolu, moći ćete kupiti ove artikle ograničenog izdanja kao pojedinačne proizvode. No Sony za sada nije otkrio cijene. 

Bit će dostupno na službenim stranicama i kod odabranih prodavača diljem svijeta

Ograničeno izdanje Spider-Man 2 PlayStation 5 bundlea, omota za PS5 konzolu, omota za PS5 Digital Edition i DualSense bežičnog kontrolera bit će objavljeno 1. rujna, a prednarudžbe počinju 28. srpnja. Kupci u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, Luksemburgu, Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj i Austriji mogu dobiti ovo ograničeno izdanje putem službene PlayStation stranice ili odabranih prodavača. 

PlayStation kaže da će ovi proizvodi također biti dostupni u mnogim drugim zemljama diljem svijeta u ograničenim količinama kod odabranih prodavača i to od 1. rujna, a prije službenog izdanja igre. Za igrače koji kupe cijeli paket PS5 uključeni vaučer za igru ​​može se iskoristiti kada Marvelov Spider-Man 2 bude objavljen 20. listopada. 

Mnogim fanovima se sviđa ovo ograničeno izdanje

Mnogi su komentirali novu konzolu, prenosimo neke od komentara. "Napokon, PS5 bundle s novom bojom. Izgleda odlično", "Moglo je bolje, ali svejedno izgleda dobro", "Krajnje je vrijeme da dobijemo prilagođenu temu za jednu od prvih igara za zabavu na PlayStationu. Izgleda jako dobro", "Kontroler izgleda mrak", "Wow", "Jedva čekam da izađe".

Pročitajte više