"Izgleda prekrasno": Hailey Bieber upravo je objavila svoju ljetnu rutinu šminkanja

Screenshot/Foto: YouTube/hourglasscosmetics.com/Promo/dolceglow.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY BIEBER sinoć je objavila svoju ljetnu make-up rutinu, a do sada je na YouTubeu video pregledan preko 200 tisuća puta te je skupio preko 1000 komentara. 

U videu koji nosi naziv Moj peachy beachy ljetni make-up, Hailey započinje svoju rutinu šminkanja s potpuno čistim licem, ističući važnost kvalitetne pripreme kože. Njezin prvi korak uključuje nanošenje Rhode Glazing Milka, proizvoda koji koži pruža sjaj i hidrataciju. Zatim je nanijela Peptide Glazing Fluid, također iz svoje linije Rhode.

Nakon pripreme kože, Hailey se fokusira na definiranje i naglašavanje kontura lica koristeći Dolce Glow Contour Self-Tanning Sculpt and Glow. Ovaj proizvod nije samo bronzer - on također djeluje kao sredstvo za samotamnjenje.

Ovaj korektor neizostavan je u njezinoj make-up rutini

Nakon toga, Hailey je posegnula za korektorom Hourglass. "Tako je kremast i divan", prokomentirala je i dodala da je neizostavan u njezinoj make-up rutini. "Topi se na koži i tako se lako blenda."

Zatim je nanijela Hourglass Hydrating Skin Tint, koji smatra "savršenim ljetnim proizvodom". Potom je na pojedina mjesta na licu nanijela kompaktni puder istog brenda kako bi postigla "sjajan, a ne mastan" izgled.

"Sjajno i prekrasno"

Za rumenilo, Hailey je nanijela proizvod koji nije pokazala. Vjerojatno se radi o nadolazećem proizvodu njezinog brenda Rhode. Miješa dvije nijanse ovog tajanstvenog rumenila, prvo nanoseći brončanu terakota nijansu, a zatim ružičasto-narančastu.

Završava make-up rutinu usmjeravajući se na oči, koristeći sjenilo Hourglass u nijansi Pin, a potom ponovo nanosi rumenilo na usne. Za kraj, dodaje highlighter kako bi zaokružila izgled. "Opsjednuta sam", kaže na kraju videa zadovoljna lookom koji je kreirala. 

Video je privukao mnoštvo komentara. "Volim ovu ženu, tako je lijepa", "Izgleda prekrasno", "Sjajno i prekrasno", "Čekamo to rumenilo, predivno je", "Predivna si Hailey", "Tako je lijepa", "Novi trend", "Izgledaš prekrasno", neki su od komentara ispod videa. 

Izdvojili smo ispod neke od proizvoda koje je Hailey koristila. 

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu ili na stranicu brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.