Jacquemus i Nike najavili zajedničku kolekciju. Pogledajte fotke

Foto: jacquemus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BRENDOVI Jacquemus i Nike konačno su predstavili svoju kolekciju. Iako još nije krenula u prodaju, na web stranici Jacquemusa otkriveno je koji komadi čine kolekciju, ali i kakve su cijene. Zvijezda nadolazeće kolekcije je popularna Swoosh torba u raznim bojama.

Kolekcija je prepuna sportske odjeće i dodataka

Kolekcija je usmjerena na sport, a nudi i još jednu boju Nike Air Max 1 '86 tenisica. U lipnju su tenisice bile predstavljene u crvenoj nijansi, ali sad na web stranici vidimo i srebrnu i bijelu verziju.

Osim torbi i tenisica, kolekcija sadrži trenirke, majice, sportske grudnjake, haljine, suknje i ženske kupaće kostime. Odjeća je dostupna u crvenim, plavim i bijelim bojama, odnosno bojama francuske i američke zastave. Ispod smo izdvojili komade koji su nam najviše privukli pozornost, a kompletnu kolekciju pogledajte ovdje.

Sportski grudnjak, 110 eura
Duga suknja, 200 eura
Kupaći kostim, 120 eura
Majica kratkih rukava, 70 eura
Gornji dio trenirke, 250 eura
Torbica Swoosh, 420 eura
 
Air Max 1 86, 180 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.