Je li ovo mobitel s najizdržljivijom baterijom ikad?

Foto: energizeyourdevice.com (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRI kupnji novog mobitela, mnogima je izdržljiva baterija jedna od najvažnijih stavki. Pogotovo je to važno onima koji mobitel koriste za gotovo sve, od surfanja internetom preko streaminga glazbe i filmova do igara. Onima koji puno putuju također je važno da baterija dugo drži jer ne mogu uvijek računati na utičnice u blizini. Dobra vijest je da postoji mobitel čija baterija može izdržati bez punjenja i tjedan dana.

Izdržljiva baterija uz zaštitu od prašine i vode

Avenir Telecom Energizer Hard Case P28K predstavljen na ovogodišnjem MWC-u Barceloni. Kako ime govori, uređaj je nastao u suradnji telekoma Avenir i proizvođača baterija Energizer.

Telefon je opremljen ogromnom baterijom kapaciteta 28.000mAh, koja bi trebala izdržati cijeli tjedan redovite uporabe. Baterija je pet do šest puta jača od flagship modela trenutno dostupnih na tržištu,

Mobitel nije dizajniran samo da bude izdržljive baterije, već i izdržljivog kućišta. Hard Case P28K ima čvrsti IP69 rejting koji mu omogućuje da izdrži gotovo sve što radite s njime između punjenja, piše The Verge. Zaštićen je od prašine, vode pod visokim pritiskom i kondenzacije.

U skladu sa snažnom baterijom, tzv. vrijeme razgovora ovog mobitela iznosi 122 sata, a vrijeme mirovanja je gotovo 94 dana.

Kako bi baterija bila ovako snažna, ona mora biti nešto veća od standardnih što bi mogao biti problem za ljubitelje tanjih uređaja. Debljina mobitela je 27.8mm, a težina 570g, pri čemu je tri puta teži od većine mobitela na tržištu.

Očekuje se da će uređaj biti dostupan u listopadu ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.