Jenna Ortega je preslatka u bordo odijelu

Foto: Epa Images/stradivarius.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Jenna Ortega zablistala je na Venecijanskom filmskom festivalu prije nekoliko dana na kojemu se pojavila povodom svog novog filma Bubimir, Bubimir. Pokazala se u odijelu u hit boji ove godine - bordo. Iako smo na ovakvim događanjima navikli vidjeti glumice u raskošnim haljinama, Jenna je dokazala da se i odijelo odlično uklapa.

Pronašli smo slične komade

Jednostavan bordo sako uparila je s hlačama iste boje, obula je neupadljive crne cipele, a frizuru i šminku održala je jednostavnima. Sve je zaokružila srebrnom ogrlicom i prstenom, a manikura je bila minimalistička.

Ako vam se sviđa njezino opušteno izdanje, pronašli smo slične komade uz koje ćete lako kopirati njezin stil, bilo da ga želite nositi u svečanim situacijama ili biti posebno šik na poslu.

Sako, Stradivarius, cijena je 29.99 eura
Hlače, Stradivarius, cijena je 25.99 eura
Čvrsta ogrlica, Mango, cijena je 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.