Jeste li već probali grijače za svijeće? Ovi su nama najzanimljiviji

Foto: amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STANDARDNE lampe za svijeće svi već dobro znamo, a u mnogim kućanstvima i koristimo, no što kad bismo vam rekli da postoje lampe uz koje ne morate uopće paliti svijeće da bi vam zamirisao dom?

Lampe eliminiraju opasnost otvorenog plamena, što je posebno važno u kućanstvima s djecom ili kućnim ljubimcima. Dodatno, lampe predstavljaju i uštedu jer, iako tope vosak, on ne isparava, već ostaje u čaši, što znači da ne morate neprestano kupovati nove svijeće. Ako ste našli mirisnu svijeću koja je dio limitirane kolekcije, lampe predstavljaju pravi spas.

Minimalizam za svaki prostor

Dostupne su u mnogo različitih varijanti te će se lako uklopiti u svačiji prostor, naročito one minimalističkog dizajna.

Jednostavan grijač za svijeću, Amazon.de, 28.29 eura (213.15 kn) 
Grijač za svijeću, Amazon.de, 26.69 eura (201.09 kn)

Uredno i bez dima

Ove lampe, za razliku od svijeća, ne koriste fosilna goriva i parafin, što pomaže smanjiti ekološki otisak. Dodatno, dim svijeće neće ostaviti tragove po zidovima i stropu jer svijeća uopće ne gori.

Crni grijač za svijeću, Amazon.de, 26.98 eura (203.28 kn)
Grijač za svijeće, AliExpress, 29.56 eura (222.71 kn)

Neke od ovih lampi dolaze i s brojačem, tako da si unaprijed možete odrediti vrijeme grijanja svijeće. 

Stakleni grijač za svijeću, Amazon.de, 49.99 eura (376.64 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.