Jeste li znali da na iPhoneu možete igrati kontrolerom? Evo kako

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMDA su i iPhone i Nintendo Switch nevjerojatno popularni, mnogi još uvijek ne znaju da ih je moguće upariti. Apple nastoji unaprijediti gejming mogućnosti svojih uređaja, a iPhone i iPad nisu izuzeci. Od iOS-a 16 moguće ih je upariti s Joy-Conovima, a evo i kako.

Jednostavno povezivanje uz pomoć Bluetootha

Uređaji se povezuju uz pomoć Bluetootha, u tek nekoliko sekundi, kako je prikazano u ovom TikTok videu. Joy-Conove potom možete koristiti kako biste igrali različite mobilne igre na svojem iPhoneu ili iPadu.

@elliek_miller #Nintendo #controller #gamer #phonegames #joycon ♬ Memory Reboot - VØJ & Narvent

"Mogu li se koristiti za TikTok?", "Koje igre možemo igrati s kontrolerima?", "Mogu se koristiti i kao daljinski za kameru na Androidu", "Sad moj muž igra COD s kontrolerima", "Da, rade sa svim Bluetooth uređajima", neki su od komentara ispod videa.

Korak po korak

Dakle, ako želite povezati svoje Joy-Conove s iPhoneom ili iPadom, prvo pazite da su kontroleri napunjeni. Skinite ih sa svoje konzole i pritisnite i držite gumbe za uparivanje na vrhu dok se ne pojavi zelena svjetla. Ona znače da je uparivanje pokrenuto.

Na svojem iPhoneu ili iPadu potom pokrenite Bluetooth. Pronađite Joy-Con među ponuđenim uređajima. Moguće je da ćete vidjeti samo lijevi ili desni Joy-Con, ovisno o tome na kojemu ste pokrenuli uparivanje.

Konačno, jednostavno ih odaberite i uparivanje je završeno.

Pročitajte više