"Kako se ovog nitko nije sjetio": Žena dizajnirala sklopive vješalice i postala hit

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li ikada osjetili frustraciju zbog nedostatka prostora za odjeću ili pokušali nespretno ugurati više stvari, samo da bi neke ispale? Simone Giertz je bila u istoj situaciji te je odlučila pronaći rješenje.

Simone je nakon tri godine planiranja i dizajniranja odlučila implementirati svoju ideju sklopivih vješalica te je sada pokrenula kampanju na Kickstarteru.

Svoj dizajn je podijelila na TikToku i poručila: "Ako vam je ormar preplitak za uobičajene vješalice za kapute ili imate prostor u kojem ne možete koristiti standardne vješalice, evo rješenja koje sam pripremila za vas."

@simonegiertz The Coat Hinger is available on @Kickstarter ♬ Aesthetic - Tollan Kim

"Šarke su dizajnirane da čvrsto drže tkanine različitih debljina, bez ostavljanja nabora na odjeći, dok su utori na šipci osigurani kako bi vaše vješalice uvijek bile savršeno poravnate", objasnila je.

Uz demonstraciju o korištenju novog dizajna, Simone se pitala zašto njezin izum već nije popularan te je pozvala sve zainteresirane da podrže njezinu Kickstarter kampanju.

Sklopive vješalice za odjeću su izazvale veliko zanimanje. Simonein Kickstarter je brzo postigao svoj cilj, u roku od nekoliko sati, a trenutno ima 282.746 dolara (258.032.59 eura). Količina novca nastavlja rasti kako se sve više ljudi odlučuje uložiti svoj novac u ove vješalice.

S obzirom na popularnost dizajna, jedna je osoba Simone ponudila savjet: "Molim te, patentiraj ovo. Ovo nikada prije nisam vidio, briljantno je i želim da dobiješ sve moguće zasluge i novac."

"Ovo je genijalna ideja. Što je najbolje, stvari neće skliznuti", "Kako se ovog nitko nije sjetio do sada?", "Ovo je tako pametno i praktično", samo su neki od komentara ispod videa koji je postao viralan i ima preko 2.8 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.