Kamena kuća nedaleko od centra Rovinja prodaje se za 180.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla ova kamena kuća koja se nalazi nedaleko od centra Rovinja i koja se prodaje za 180.000 € (~ 1.356.210 kn). Ova manja kuća bi se mogla svidjeti ljubiteljima rustikalnog stila i onima koji ne traže prevelik stambeni prostor te žele komad dvorišta za uživanje na otvorenom. 

Kuća ima 38.60 kvadrata, dok je dvorište površine oko 40 kvadrata. Iz dvorišta se ulazi u objedinjeni prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojeg se pristupa kupaonici i spavaćoj sobi. Kuća je izrađena 1977. godine.

Kameni zidovi i rustikalni stil

U oglasu je istaknuto da kombinacija kamenih zidova i masivne drvene stropne konstrukcije čini spavaću sobu vrlo ugodnom, a tu su i dva prozora koja gledaju na dvorište. Dvorište je ograđeno visokim kamenim zidovima te je uređeno kao travnjak na kojem je dovoljno prostora za nekoliko ležaljki.

Pješački prilaz kući je omogućen kroz zajedničko dvorište u kojem se nalazi jedno zajedničko parkirno mjesto. Nosivi zidovi kuće izgrađeni su od opeke i kamena. Ugrađena je drvena krovna konstrukcija. Krov je izveden kao kosi, prekriven crijepom.

U oglasu je naglašeno da je ova kuća do sada za vrijeme ljetne sezone bila u funkciji najma te je kategorizirana za dvije osobe u spavaćoj sobi te dodatne dvije osobe u dnevnom boravku.

Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više