Kinder ima novi adventski kalendar savršen za ljubitelje bijele čokolade

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DO Božića je 69 dana, a trgovine su već počele dobivati božićni asortiman. Tako smo već pregledali onaj u Zari i H&M-u, kao i u Sinsayu i Nextu. Kada smo pokrili uređenje doma u blagdanskom raspoloženju, idući na redu su pokloni. Počet ćemo s onim slatkim u vidu adventskog kalendara. 

Ferrero ima dva nova za ovu godinu, a nama je za oko zapeo ovaj Kinder & Co. u bijelom izdanju. "Ovaj novi adventski kalendar sadrži atraktivan izbor proizvoda za sve ljubitelje bijele čokolade", stoji u opisu na službenoj njemačkoj stranici marke. 

U ovom adventskom kalendaru mogu se pronaći Duplo pločice s bijelom čokoladom, bijeli Schoko-bonsi, bijeli Kinder bueno i Hanuta mini vafli. Za sada ovaj kalendar nismo uočili na našim policama, ali ima ga na njemačkom Amazonu gdje košta 19.92 eura i šalju k nama. Na Instagramu su mnogi napisali da su ga našli u Kauflandu u Njemačkoj, nadamo se da će stići i do našeg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.