Koji bluetooth zvučnik odabrati? Imamo nekoliko top prijedloga od 79 kn do 1500 kn

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLUETOOTH zvučnici jedan su od najomiljenijih gadgeta muške populacije i super ideja za poklon. Prijenosni bluetooth zvučnici odličan su i funkcionalan dodatak domu, bilo da je riječ o slušanju glazbe ili uživanju u filmskoj večeri, a jednostavno prenošenje iz prostorije u prostoriju njihov je najveći plus.

Ako si u potrazi za novim bluetooth zvučnikom ili ti samo treba ideja za darivanje, izdvajamo nekoliko odličnih modela koje smo pronašli na webshopu sve.hr u rangu od povoljnih 79 kuna pa sve do 1500 kuna.

  • Sony SRSXB23R.CE7, 779 kn

Ovo je lagan i kompaktan prijenosni bežični zvučnik s tehnologijom BLUETOOTH®, zvukom EXTRA BASS™ te čvrstim i izdržljivim dizajnom.

  • Amazon Echo Dot 3, 499 kn

Popularan i premium pametni zvučnik kompaktnog dizajna savršeno se uklapa u male prostore. Možeš reproducirati glazbu sa streaming servisa s integriranim zvučnikom, postavljati pitanja i dobivati informacije uz Alexa uslugu i upravljati svojim domom pomoću glasovnih naredbi. Dodatan plus je što je kompatibilan s nizom sustava pametnog doma.

  • Amazon Echo Dot 4, 599 kn

Nove generacija najpopularnijeg pametnog zvučnika ima uglađeni, kompaktni dizajn koji se savršeno uklapa u male prostore. Pruža oštar vokal i uravnoteženi bas, za puni zvuk u kojem možeš uživati bilo gdje u svom domu. Pomoću njega možeš puštati glazbu, organizirati svoj dan i upravljati pametnim kućnim uređajima uz Alexa uslugu.

  • Google Home Nest Mini 2, 399 kn

Ovaj mali pametni zvučnik nudi zvuk od 360 stupnjeva uz pametni softver koji djeluje na sadržaj koji puštaš i samim time uvelike poboljšava samu kvalitetu zvuka. Super je stvar što se može montirati na zid pri čemu izgleda kao cool ukras, a može se povezati i s tvojim pametnim telefonom putem Bluetootha.

  • Muse Party Box, 1.799,00 kn

Ovaj bežični zvučnik omogućava jednostavan stream glazbe s drugog Bluetooth kompatibilnog uređaja poput laptopa, tableta ili pametnog telefona

  • Huawei, 369 kn

Huawei Bluetooth zvučnik pruža visokokvalitetni zvuk u kompaktnom faktoru oblika minimalističkog dizajna. Nudi kristalno čist zvuk i snažne basove, ali zauzima minimalni prostor u tvojoj sobi ili torbi. Uključuje se jednostavnim pritiskom na tipku, ima indikator statusa u stvarnom vremenu, a može se čak i upariti s drugim zvučnikom za izvrsnu glazbu.

  • Xiaomi zvučnik Mi Compact, 79 kn

Zvučnik je elegantan i dobro će doći svima koji vole slušati glazbu dok su na putovanjima s prijateljima.Sigurno ćeš uživati koristeći ga i kao handsfree, a zahvaljujući maloj veličini možeš ga ponijeti bilo gdje. Proizvodi čist i prirodan zvuk, a uparuje se putem Bluetootha verzije 4.2. Posjeduje bateriju snage 480 mAh koja omogućava reprodukciju glazbe do 4 sata.

  • Xiaomi prijenosni zvučnik Mi Portable, 359 kn

Xiaomi prijenosni Bluetooth zvučnik 16W je jedan od najboljih prijenosnih zvučnika na tržištu uz kojeg ćeš uživati ma gdje god se nalazio.Ovaj zvučnik krasi zvuk punog opsega, a jedinstveni dizajn zvučnika dat će ti upečatljiv zvučni događaj. Dva su načina rada, uobičajeni i duboki bas, tako da možeš prilagodite svoje zvučno iskustvo ovisno o potrebi.

Pročitajte više