Koštaju 3.57 eura: I kod nas su stigla dva limitirana izdanja Giotto Momenti

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DVA OGRANIČENA izdanja Ferrerovih slatkiša stigla su i kod nas. Prvi je novi Giotto Momenti inspiriran Stroopwafelom, a drugi je Giotto Momenti inspiriran danskim keksima s maslacem. Krajem četvrtog mjeseca novi Giotto inspiriran nizozemskim vaflom s karamelom uočen je u trgovinama u Njemačkoj tako da je bilo samo pitanje vremena kada će stići i kod nas.

Giotto Momenti inspiriran Stroopwafelom

Stroopwafel je nizozemski specijalitet koji se sastoji od dva okrugla, naslagana vafla od tijesta s nadjevom od karamele između njih. Ograničeno izdanje Ferrerove slastice obećava kremastu i hrskavu poslasticu koja je idealna uz kavu. Kuglice od tijesta punjene su finom mliječnom kremom s okusom sirupa vafla i prekrivene hrskavim biskvitom s okusom karamele. 

Giotto Momenti inspiriran danskim keksima

U ovom ograničenom izdanju doživjet ćete fine kuglice s nadjevom od mliječne kreme. Hrskavo tijesto obavijeno je hrskavim komadićima danskog biskvita s maslacem. Ovo limitirano izdanje je Ferrero već imao u ponudi, tako da nije u potpunosti novo, ali je ograničeno pa ako ga želite probati, sada vam je, ponovno, prilika.

Probali smo oba limitirana izdanja i odlična su nam. Kremasta i hrskava. U svakom pakiranju nalazi se 36 Giotto Momenti kuglica, pakiranje sveukupno ima 154 grama, a cijena jednog pakiranja je 3.57 eura (26.90 kn). Našli smo ih u Mülleru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.