Koštaju 400 eura: Apple je konačno predstavio Beats Studio Pro bežične slušalice

Foto: beatsbydre.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJEM prošlog mjeseca pisali smo o tome da Apple planira lansirati Beats Studio Pro naglavne slušalice i sada su službenim predstavljanjem na internetskim stranicama brendova i potvrđene. Slušalice su dostupne globalno pa se tako mogu naći na britanskoj, američkoj, ali i pojedinim europskim internetskim stranicama Applea i Beats by Drea. 

U Americi ove slušalice koštaju 349.99 dolara, u UK-u im je cijena 349.99 funti, a prema Beats by Dre francuskoj i njemačkoj stranici u Europi koštaju 399.95 eura (3013.43 kn). Ove naglavne slušalice zamijenit će Beats Studio 3 koje su lansirane 2017. godine, ali će i konkurirati modelima Sony WH-1000XM5 i Bose QC45.

Minimalno se izgledom razlikuju od prethodnih

Izgled slušalica nije značajno drugačiji od prethodnog modela, jedna razlika dolazi u obliku novih UltraPlush jastučića za uši za koje tvrtka kaže da pružaju cjelodnevnu udobnost i iznimnu izdržljivost. Jedina eventualna negativna strana je što ti jastučići nisu zamjenjivi, a tvrtka neće prodavati rezervne dijelove.

Osim toga, Beats je dodao nekoliko novih audioznačajki kao što su način rada Transparency, potpuno prilagodljivo aktivno poništavanje buke, personalizirani prostorni zvuk, reprodukcija visoke rezolucije putem USB-C-a i još mnogo toga kako bi slušalice bile konkurentnije.

Dolaze u četiri boje

Usprkos tome što dolaze iz Applea, Beats Studio Pro dobro funkcioniraju s Android uređajima. Podržavaju Google Fast Pair za besprijekorno povezivanje, Audio Switch za prijelaz između Androida, Chromebooka i drugih uređaja te Find My Device.

U iOS-u korisnici mogu očekivati ​​uparivanje jednim dodirom, Siri glasovne naredbe, Find My praćenje i automatska bežična ažuriranja.

Što se tiče zvuka, Beats Studio Pro uključuju 40 mm drajvere koji obećavaju smanjenje izobličenja pri visokim razinama glasnoće. Beats obećava više od 40 sati trajanja baterije, uključujući 24 sata slušanja s uključenim ANC ili Transparency modom. Tvrtka kaže da možete dobiti do četiri sata reprodukcije uz brzo punjenje od 10 minuta.

Za sada još nema informacija kada će biti dostupne na našem tržištu, ali vjerujemo da nećemo predugo čekati da se pojave i kod naših trgovaca. Dostupne su u crnoj, tamnosmeđoj, tamnoplavoj i boji pijeska, a možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.