Kraš je predstavio svoje nove praline. Ljudi pišu: "Ovo moram probati"

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAŠ je predstavio nove praline. Antique Pelinkovac, premium biljni liker, sada je dostupan u svojoj novoj desertnoj verziji. Srce praline sadrži aromatične note pelina, a s gotovo 50% udjela kakaa, ova pralina ima nježnu čokoladnu ljusku izrađenu od prepoznatljive kvalitetne tamne čokolade Kraša.

Kraš je na društvenim mrežama izazvao oduševljenje ljubitelja ovih slastica, što se odrazilo kroz brojne komentare poput: "Ovo moram probati", "Ovo je kao stvoreno za mene", "Mislim da sam se zaljubila."

Kraš Selection Antique Pelinkovac praline možete pronaći na svim Kraševim prodajnim mjestima te u Badelovom shopu od danas, 20. listopada, a od 1. studenog i na policama većih trgovačkih lanaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.