Kupac se razljutio nakon otvaranja kupovnih keksa: Ta količina plastike

Ilustracija: Shutterstock (fotka nema veze s keksima o kojima je riječ u tekstu)/Reddit

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PLASTIKA je posvuda, bez obzira na to koliko je željeli izbjeći. Prema Programu Ujedinjenih naroda za okoliš (UNEP), ekvivalent 2000 kamiona plastike baci se u svjetske oceane, rijeke i jezera svaki dan. Međutim, mnoge kupce posebno ljuti prekomjerna upotreba plastike, čak i onda kada se naizgled čini da za to nema potrebe. 

Upravo je to razljutilo jednog kupca koji je svoju frustraciju podijelio s ostalima na Redditu. Naime, kupio je kekse od kokosa u lancu trgovina Auchan. Problem je bio u tome što se unutar plastičnog pakiranja nalazila plastična podloga ispunjena keksima, od kojih je svaki bio posebno zamotan. 

"Ta količina plastike"

Foto: Reddit

"Ta količina plastike", napisao je korisnik bareback666. Ispod njegove objave razvila se rasprava. Neki su izrazili da upravo zbog ovoga izbjegavaju kupovinu slatkiša u trgovini, dok su drugi istaknuli da ovakvo pakiranje ima svrhu - održati proizvod svježim što je dulje moguće. 

"Zato više ne kupujem slatkiše iz trgovine. Uvijek je plastika u plastici... jednostavno grozno", "Ako je to celofan, biorazgradiv je. Inače, to je apsolutno depresivno", "Ovakvo pakiranje zapravo ima svrhu. Ako ih želite pojesti samo dva, a ostatak pakiranja čuvati tjedan dana, bolje je da ostali ostanu zamotani umjesto da propadnu", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.