Kupci hvale ove organizatore: Konačno red u ormariću ispod sudopera

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRLO je lako zatrpati prostor ispod kuhinjskog sudopera, u slučaju da tamo nije ugrađena, na primjer, kanta za smeće. Glavni problem tog prostora jest što se, kada se počne puniti predmetima poput krpa, vrećica za smeće i deterdženata za suđe, najčešće koristi samo horizontalni prostor, dok gornji dio do visine donjeg dijela sudopera ostaje neiskorišten.

Naravno, to je zato što se teško može ugraditi polica zbog cijevi. No, u pojedinim trgovinama postoji rješenje tog "problema" u vidu organizatora s više razina. Ovakvi organizatori olakšavaju pristup i pohranu, a osim u kuhinji (ispod sudopera), mogu se koristiti i u kupaonici, ostavi i drugdje.

Kupci su posebno pohvalili ove organizatore

Pregledali smo ponudu na njemačkom Amazonu i izdvojili organizatore s visokim ocjenama i pretežno pozitivnim recenzijama.

"Jednostavan za postavljanje i štedi prostor. Toplo preporučujem!", "Konačno red u ormariću ispod sudopera. Više nisam mogao podnijeti nered kojeg je napravio cimer. Sada je sve uredno", "Dobra kvaliteta za tu cijenu. Prostor ispod sudopera konačno je uredan", "Odličan dizajn i dobra kvaliteta za malo novaca", "Odlično za skladištenje", neki su od osvrta ispod ovih organizatora.

Možete ih vidjeti ispod. 

Organizator, Amazon, cijena na sniženju je 13.59 eura
Organizator, Amazon, cijena na sniženju je 19.99 eura
Organizator, Amazon, 17.99 eura

Pročitajte više