Ovo brašno u XXL pakiranju se isplati kupiti: Koje XXL proizvode najčešće kupujete?

Foto: Shutterstock/kaufland.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPNJA HRANE i proizvoda za kućanstvo u XXL pakiranjima jedna je od odličnih strategija štednje. Kada kupujete artikle na veliko i u većim pakiranjima, gotovo uvijek štedite novac pri svakoj upotrebi tog proizvoda. Isto tako, ako kupujete XXL pakiranja proizvoda, možete biti sigurni da vam ga neće ponestati neko vrijeme. Najgore je kada usred kuhanja, čišćenja ili pranja rublja shvatite da nemate baš taj jedan proizvod koji vam treba da dovršite započeto. 

No kod kupnje XXL pakiranja proizvoda svakako treba obratiti pažnju na datum, a ako niste sigurni da ćete stići sve potrošiti prije isteka, možda je dobra opcija da tu kupnju s nekime podijelite pa ste tako svi na dobitku. Osim navedenog, kupnja XXL proizvoda može olakšati i učiniti jeftinijim proces pripreme jela unaprijed.

Naime, ako kupite XXL pakiranja tjestenine ili mesa, možete odjednom napraviti ručak za nekoliko dana, koji potom smrznete i vadite po potrebi. Mi često kupujemo velika pakiranja, a najčešće su to tjestenine, umaci, konzerve i kiselo povrće, ali i deterdženti i omekšivači te toaletni papir.

Pregledali smo trenutnu Kauflandovu ponudu i u anketi izdvojili XXL pakiranja proizvoda koja se isplati kupiti. Što vi najčešće kupujete u XXL pakiranju od hrane? Odgovorite nam u anketi.

A što najčešće kupujete u XXL pakiranju od neprehrambenih proizvoda, odnosno onih za kućanstvo?

Proizvodi u anketi su izdvojeni iz aktualnog kataloga, koji traje od 15.3. do 21.3., a možete ga vidjeti ovdje

Sadržaj donosi Index u suradnji s Kaufland Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.